GalvaNord er en handels- og konsulentvirksomhed, der ejes af Elplatek A/S

PCB fremstilling

Vi forhandler kemi og udstyr til langt de fleste "våde" processer
Vi er parate med løsninger på Deres eventuelle behov, når det gælder rent vand og/eller spildevandsrensning.
Vi ønsker gennem seriøs rådgivning at finde løsninger tilpasset Deres behov.

Galvanoteknik

Vi er leveringsdygtige i langt de fleste typer af galvaniske bade, affedtere bejser og andre kemikalier. Desuden leverer vi anlæg og udstyr af enhver art. Uanset om det drejer sig om renovering, udvidelse eller nyt kan De trygt henvende Dem med Deres ønsker. Vi sikrer Dem professionel rådgivning, og konkurrencedygtige løsninger. Vi finder også løsninger på Deres eventuelle behov, når det gælder rent vand og/eller spildevandsrensning.

Udstyr

Mangler De filtrering, varmelegemer, ionbytteranlæg, måleudstyr til galvano eller PCB industri, kan vi sikkert hjælpe Dem.
Vi forhandler også kvalitets udstyr til test af galvano processer og lagtykkelses målinger

Konsulent service

Vi besidder en mængde erfaring og viden indenfor galvaniske- og kemiske processer samt udstyr til dette område, ikke mindst vedrørende vandrensning og automation.
Vi har en meget stor viden om mere specielle galvaniske processer for eksempel galvaniske legeringsbade og kemisk afgratning / polering. Har De brug for rådgivning, og udarbejdning af projektforslag, er vi parate til at hjælpe Dem, også selvom det ikke er inden for områder, hvor vi er Deres leverandør.